Maintenance Expo 2024

Innovatie en samenwerking

Inhoudsopgave

Wat is Maintenance Expo?

Maintenance is dé plek waar professionals in productiegericht onderhoud samenkomen. Het evenement trekt leveranciers van onderhoudsdiensten, technische experts en leidinggevenden uit asset-intensieve sectoren aan, die gezamenlijk op zoek gaan naar geavanceerde tools en technologieën om de productieapparatuur en industriële activa te onderhouden en te verbeteren. Hierbij ligt de nadruk op innovatieve oplossingen die helpen bij de overstap naar digitale technologie. Het hele gebeuren is doordrenkt met nieuwe ideeën, automatisering en zelfs virtual reality.

Een uitgebreider bereik wordt mogelijk gemaakt door de synergie met Pumps & Valves, het vooraanstaande Belgische platform voor industriële vloeistof- en gastechnologieën.

Onze deelname

Wat doen wij?

Dit jaar hebben wij als bedrijf besloten om deel te nemen aan Maintenance Expo om een brede waaier aan bedrijven te kunnen bereiken die wij kunnen ontzorgen met onze diensten.

Op onze stand krijg je meer informatie over onze diensten, zoals:

Ook zetten we graag onze opleidingen in de kijker:

Want wij zijn dé partner voor totale ontzorging.

Safety Sprint

Ontdek er ook “Safety Sprint”, ons zelf ontwikkelde spel dat veiligheidstraining naar een nieuw niveau tilt! In een race tegen de klok identificeer je zoveel mogelijk veiligheidsfouten op de werkplek. Verbeter je bewustwording, test je reactiesnelheid en verhoog de veiligheidsnormen binnen jouw team. En wie weet word je wel de beurswinnaar van de dag en ga je naar huis met een mooie prijs: een workshop ergonomie* of een Bongobon!

Met Safety Sprint maken we leren over veiligheid niet alleen effectief, maar ook leuk en uitdagend.

*workshop van 2 uur voor maximum 10 personen

Waar kan je ons vinden?

We ontvangen je graag op onze stand 2138!

Bezoek onze beurspagina

Een blik op andere deelnemende bedrijven

De beurs brengt een indrukwekkend scala aan bedrijven samen die allemaal bijdragen aan de diversiteit van het evenement. Van gevestigde industrieleiders tot start-ups, elke exposant speelt een rol in het creëren van een inspirerende en educatieve omgeving.

Enkele sectorleiders die deelnemen zijn:

Beursactie

Bezoek onze stand en krijg een gratis milieu- of brandscan voor jouw bedrijf.
Ook bieden we aan alle bezoekers uitzonderlijk 10% korting op al onze opleidingen.

We kijken uit naar verdere samenwerkingen en het implementeren van nieuwe inzichten om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden.