Over ons

Wie zijn wij?

Prevom is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2019 met als doel het ondersteunen van bedrijven op vlak van preventie en veiligheid. 

Tim startte zijn carrière in consultancy en HR. Hij bouwde zijn netwerk uit en deed ervaring op binnen verschillende bedrijfstakken. Sinds 2015 ligt zijn focus op veiligheid en volbracht Tim ook zijn opleiding als preventieadviseur.

In 2010 maakte Stijn voor het eerst kennis met de chemische industrie. Dit betekende de start van zijn carrière bij verschillende grote spelers van de Antwerpse haven. Na een eerste kennismaking als werkvoorbereider baande hij zijn weg naar andere functies binnen bedrijven in de petrochemische sector. Tijdens zijn traject behaalde ook Stijn zijn diploma preventieadviseur.

Met een passie voor veiligheid en ondernemerschap startten Tim en Stijn hun eerste bedrijf op, namelijk Prevom. Een bedrijf dat intussen verschillende preventieadviseurs, veiligheids– en milieucoördinators te werk stelt over heel Vlaanderen en in een verscheidenheid aan sectoren.

maranda-vandergriff-7aakZdIl4vg-unsplash
7-bg-125

Principles Of Our Work

Curabitur et mattis ante. Maecenas sit amet commodo tellus. Phasellus fermentum pretium eros, ut faucibus velit auctor eget dolor sit amet! Lorem dolor sit glavrida amet.

1. Pulvinar dapibus leo

Ut elit tellus - luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo!

2. Lorem dolor sit amet

Lorem dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

3. Consectetur adipiscing

Luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo dolor sit amet.

Our Experience

Vestibulum semper pharetra. Curabitur cursus sapien sed porta dapibus.
Lorem ipsum – dolor quis ex mattis, euismod mauris eget, scelerisque sapien. Quisque semper malesuada ipsum!

Web development - 10 years
Design - 8 years
Photography - 6 years
Video Production - 5 years
Marketing - 2 years
bg-personal-creative