Prevom: jouw expert in brandveiligheid

Onze expertise in brandveiligheid:

Brandpreventiedossier

Zorgeloze compliance en veiligheid met ons brandpreventiedossier.

Wij regelen de details, uw bedrijf voldoet aan de regelgeving & u geniet van een veilige werkplek.
Meer weten over brandpreventiedossier?

Risicoanalyse

Laat geen ruimte voor onzekerheid.

Onze grondige risicoanalyse legt elk potentieel gevaar bloot en stelt effectieve preventiestrategieën voor.
Meer weten over risicoanalyse?

Interventiedossier

Efficiënte hulp start met ons interventiedossier.

Het biedt nooddiensten directe, cruciale details, voor een gerichte en snelle respons bij calamiteiten.
Meer weten over interventiedossier?

Evacuatieplan

Geen uitweg uit het oog.

Onze evacuatieplannen zijn helder, toegankelijk en getest, voor maximale veiligheid tijdens kritieke momenten.
Meer weten over evacuatieplan?

Signalisatiestudie

Wij wijzen de weg, u blijft veilig.

Met onze signalisatiestudie is elke nooduitgang, blusapparaat en verzamelplaats duidelijk gemarkeerd.
Meer weten over signalisatiestudie

Brandveiligheid voor elektrische voertuigen in parkings

Elektrische voertuigen winnen steeds meer terrein, deels gestimuleerd door overheidsinitiatieven, en zijn natuurlijk ook aanwezig op overdekte parkeerplaatsen. Als reactie op incidenten en de diverse adviezen die circuleren, groeit de bezorgdheid over brandveiligheidsvoorschriften met betrekking tot deze voertuigen.
Een duidelijke, praktische norm voor brandveiligheid met betrekking tot elektrische voertuigen op parkeerplaatsen, opgesteld en ondersteund door relevante belanghebbenden, is daarom essentieel.
De norm voor goed vakmanschap van Fireforum (elektrische voertuigen in parkings – RGV EV 20231002b) richt zich op brandveiligheid met betrekking tot elektrische en plug-in hybride personenauto’s en laadinfrastructuur in zowel nieuwe als bestaande parkeerfaciliteiten voor regulier gebruik.
Prevom kan je helpen bij het opstellen van een risicoanalyse hiervoor. Contacteer ons voor meer informatie.
Bij Prevom staat brandveiligheid synoniem voor gemoedsrust. We snappen dat regels belangrijk zijn, maar nog belangrijker is het gevoel van veiligheid voor uw team en de bescherming van uw bedrijf. Wij zorgen voor helderheid in de wirwar van brandveiligheidseisen.
Onze aanpak is duidelijk: we beoordelen de risico’s en pakken ze doeltreffend aan, zodat u zich kunt concentreren op uw onderneming. Simpel, zonder gedoe.
Kies voor Prevom en laat de zorg voor brandveiligheid aan ons over. Zo blijft u zorgeloos ondernemen, met de zekerheid dat alles goed geregeld is.

Laten we samenwerken

Kies voor een veilige toekomst met Prevom. Voor een grondige, betrouwbare en deskundige aanpak van uw brandveiligheid, staan we altijd klaar.
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen beschermen en brandveiligheidszorgen kunnen elimineren. Met Prevom kiest u voor zekerheid en kwaliteit in brandpreventie. Uw veiligheid, onze missie.

Vraag een gratis brandscan aan

Zo weet je binnen het half uur welke aspecten van de brandwetgeving reeds in lijn zijn en welke nog aandacht nodig hebben.

We helpen je ook om prioriteiten stellen: welke aspecten verdienen onmiddellijke aandacht, welke gevaren zijn er en welke stappen kunnen ondernomen worden.