Prevom werkt en netwerkt in de buitenlucht van 10 t.e.m. 14 juni.

Kom mee coworken in het Landschapskantoor in Rumst

LANDSCHAPSKANTOOR

De manier waarop we werken heeft de afgelopen jaren een ware transformatie ondergaan. Vroeger was het idee van een outdoor coworking space misschien ondenkbaar, maar dankzij nieuwe technologie is er nu veel mogelijk.
Een perfect voorbeeld hiervan is het Landschapskantoor in Rumst, een evenement dat werkplezier, netwerken en ontspanning combineert op een unieke locatie.
En wij nemen dit jaar graag deel aan dit inspirerende event.

Inhoudsopgave

Wat is het Landschapskantoor?

Het Landschapskantoor is een event dat volledig draait om werkplezier in de buitenlucht. Georganiseerd op de site van sportclub De Klinkaert in Rumst, wordt deze locatie omgetoverd tot een dynamische outdoor coworking space.
Er wordt een programma aangeboden dat werk, netwerken en plezier samenbrengt. Het concept is eenvoudig: zet je medewerkers buiten en laat ze profiteren van een inspirerende omgeving die hun productiviteit en creativiteit boosten.

Waarom buiten werken?

Mensen presteren beter in een inspirerende omgeving. De mogelijkheid om buiten te werken, geeft niet alleen een frisse wind om de gedachten te verzetten, maar ook een unieke beleving.
Buitenwerken heeft vele voordelen, zoals verbeterde concentratie, verhoogde productiviteit en een positief effect op het welzijn. Dit evenement biedt de perfecte gelegenheid om deze voordelen in de praktijk te brengen.

Inspirerend netwerken

Een van de grootste voordelen van het Landschapskantoor is de kans om nieuwe en inspirerende mensen te ontmoeten.
Tijdens de inspiratie-, netwerk-, of ontspanningsmomenten is de kans groot dat je in gesprek raakt met boeiende gesprekspartners in een gezellige sfeer. Het delen van ideeën, het opdoen van nieuwe inzichten en het uitbreiden van je professionele netwerk zijn slechts enkele van de vele voordelen die deze setting biedt.

Het programma

Het programma voor het Landschapskantoor is zorgvuldig samengesteld om een balans te bieden tussen werk en ontspanning.
Mensen kunnen gebruik maken van de outdoor coworking space om hun dagelijkse taken uit te voeren, terwijl ze ook de kans krijgen om deel te nemen aan diverse netwerkactiviteiten en ontspanningsmomenten.
Of het nu gaat om een inspirerende lezing, een gezamenlijke lunch in de open lucht, of een sportieve activiteit, er is voor ieder wat wils.

Kom ons bezoeken en volg een demonstratie.

Prevom demonstreert

Prevom biedt enkele interessante demonstraties aan op vrijdag 14 juni.

Initiatie brand blussen

Tijdens onze brandblusinitiatie verkrijg je de nodige handvaten zodat je gepast kunt reageren indien brand uitbreekt in jouw organisatie!

De training is opgebouwd uit twee delen. Het theoretische deel geeft je een korte introductie van wat brand nu concreet is, aan welke voorwaarden voldaan moeten worden, welke blusmiddelen bestaan alsook hoe deze correct te hanteren.
Daarna gaan we over tot de praktijk, waarbij we een aantal kleine vuurhaarden bestrijden.

Op die manier linken we de praktijk aan de theorie.
Onze lesgever Jef komt ter plaatse met al het nodige materiaal en geeft 2 workshops van één uur.

Inschrijven voor deze initiatie is verplicht en doe je hier.

Ergonomie op het werk

Een gezonde lichaamshouding is enorm belangrijk, zeker voor wie vaak aan een bureau zit en weinig beweegt tijdens het werk. Werk je vaak of altijd achter een pc? Dan loeren nek- en rugpijn om de hoek.


Meer dan 40% van de mensen die dagelijks aan een pc werken, krijgen er op een gegeven moment mee af te rekenen.
Ergonomie gaat over onze houding in en interactie met de werkomgeving. Of je nu in een magazijn, op een bouwplaats of in een atelier werkt: ook wie niet de hele dag aan een bureau werkt, is gebaat bij een gezonde ergonomie.

Tijdens deze sessie geven we je tips en tricks voor hoe je de ergonomie op je werkplek kan verbeteren.Inschrijven voor deze sessie is verplicht en doe je hier.

Op zoek naar duidelijkheid?

Prevom heeft oplossingen op maat:
Wij informeren u graag over de mogelijkheden!